Zhduket nëna dhe djali nga Kumanova

Dje në SPB, Kumanovë D.A (60) ka paraqitur se më 19.08.2015 prej shtëpisë në drejtim të paditur është larguar nusja E.A. (31) me nipin 7 vjeç. Jnë ndërmarrë të  gjitha masat për gjetjen e personave, njofton MPB.

Shkaqet dhe motivet ende nuk dihen, policia është në kërkim të gjetjes së 31 vjeçares  me djalin e saj 7 vjeçar.

VERZIONI DESKTOP